Veelzijdig | praktisch | creatief | oplossend vermogen | resultaatgerichte communicatie. De specialisten van Studio Van Elten. Bekijk ons op de site!
Studio Van Elten reclame & communicatie

HET TEAM

Maak kennis met ons team en netwerkpartners

WE ZIJN VEELZIJDIG, PRAKTISCH, EFFECTIEF EN TIKJE EIGENWIJS

Werken met Studio Van Elten houdt in dat je 1 centraal aanspreekpunt hebt. Met Jack en Karin als solide basis, met daaromheen een flexibele schil van specialisten voor extra capaciteit en inhoudelijke specialismen. Bij Van Elten ben je gegarandeerd van een duurzame relatie en een prettige samenwerking. We houden van persoonlijk contact, vlot werk en dito terugkoppelingen en staan bekend om ons praktisch vermogen en creatieve oplossingen. Kom vooral eens kennismaken met ons team en proef de ongedwongen sfeer die de basis vormt voor mooi en goed scorend communicatiewerk.

TEAM

Een korte introductie van onze specialisten

Jack van Elten (eigenaar)

Grafisch Ontwerp - Online Publishing - Webdesign

Een rasechte DTP-er met een creatieve twist. Ondernemer in hart en nieren. Specialiteit: het opzetten van nieuwe huisstijlen, magazines, folders en advertenties. Maar ook voor het vertalen van je offline communicatie naar een strakke website of digitale bladermodule loopt Jack graag warm.

Karin van Elten (eigenaar)

Microsoft Expert - Administratie

Accuraat, veelzijdig in kantoorwerkzaamheden en super productief. Met deze karakteristieken en haar gedegen kennis van vrijwel alle Office-programma’s is Karin een zeer gewilde flexibele kracht voor menig opdrachtgever. ‘Kan niet’ bestaat niet voor Karin, er is altijd een oplossing te bedenken. Ontzorgen van de bovenste plank!

Job van Leersum

Strategie, concept, SEO copy

Job is vaste samenwerkingspartner van Studio van Elten. Prettig om mee te sparren op ondernemersniveau en praktisch in het neerzetten van een scorend communicatieplan. Met zijn kennis en kunde op het gebied van zoekmachineoptimalisatie zorgt hij ervoor dat je bedrijf en boodschap nog beter vindbaar is op internet.

Theo van der meijs

Illustratie, presentatie, vormgeving

Samenwerkingspartner van de studio. Theo is een kei in presentatie van nieuwe producten, plannen, je bedrijf en alles wat ermee te maken heeft. Zoekt graag de randjes en kantjes van de vormgevingsregels op, waardoor er steeds weer een verrassend en aansprekend ontwerp wordt gepresenteerd.

Contact

Benieuwd of we ook voor jouw merk of bedrijf kunnen scoren? Kom vooral eens langs. We horen graag je verhaal en geven concreet aan hoe we jou het beste van dienst kunnen zijn. Ook vertellen we vol trots voor wat en voor wie we nog meer het vuur uit onze sloffen lopen! Vooraf krijg je een goede indruk van ons werk in ons portfolio.

Submitting Form...

The server encountered an error.

Bericht verzonden.

Copyright 2019 - Studio Van Elten - All rights reserved Studio Van Elten | Kromstaartlaan 15 | 5237 RB ’s-Hertogenbosch T: 0073 648 00 00 | E: studio@vanelten.nl

Jack van Elten

Studio Van Elten reclame & communicatie
Studio Van Elten reclame & communicatie